کیک موز و گردو رو دقیقا از مطبخ رویا درست کردم

اینم آدرسش : http://liliangol.blogfa.com/post-64.aspx

ولی چون دومادم اعتقاد داره برا پف بیشتر کیک باید زرده و سفیده رو جدا از هم بهم زد برا همین سر درست کردن کیک باهم اختلاف نظر داشتیم و هرچی میگفتم عزیزم تو دستورش اینجوری نیست گوش نکرد و منم همش بهش غر زدم ولی نهایتا کیک خیلی پوک تر و بهتر شده بود و همه کلی ازش خوششون اومد و تعریف کردن اما جالبش اینه که من خودم اصلا به خاطر بوی موزش دوست ندارم و نمیخورم

اینم عکسش

و حالا ژله شب یلدا

کف قالب ژله را از انار پر کردم و برا بهتر نشون دادن انارها از ژله آلوئورا که سفید هست روش ریختم و گذاشتم خودش وبگیره و برای مرز بندی بین انارها که میخواستم دو طبقه باشه از ژله انار استفاده کردم و دوباره روی ژله انار که خودش گرفت دونه های انار ریختم با ژله آلوئورا که مقداری از سفیدی ژله تو عکس معلومه.

راستی طعم ژله انار مارک فرمند عالیه

حتما امتحان کنید