سلام

این غذای به علت وجود اسفناج و آلو بسیار مقوی و سرشار از آهن است که با برنج سرو میشه

مواد لازم

گوشت خورشتی

 اسفناج

آلو

پس از شستن اسفناج میگذاریم آبش کامل برود و خشک شود سپس اسفناج ها را خرد میکنیم اما باید دقت داشته باشیم زیاد نیاز به خرد شدن ندارد تنها چندتا چاقو زدن کافیه و نگران حجم زیاد اسفناج ها نباشید چون بعد پختن کم میشود.

گوشتهای خورشتی را با روغن و پیاز داغ و زردچوبه سرخ میکنیم و با آب میگذاریم پخته شود.

در فاصله پخته شدن گوشتها  اسفناجها را کمی چاقو میکشیم اما  خیلی خرد نمیکنیم و اگه اسفناج هاتون ساقه های ضخیمی داره ساقه ها رو از برگ جدا کرده و ریزتر خردشون کنید و  در قابلمه میریزیم و بر روی شعله ملایم میگذاریم و بهتره درب قابلمه گذاشته شود،حجم اسفناجها به طور قابل ملاحظه ای کم میشود و در آبی که خودش دارد میپزد و نرم میشود. سپس اسفناج ها در ماهیتابه ریخته و با روغن سرخ میکنیم.

تصویر اول قبل سرخ شدن هست که باز مقداری آب دارد و در تصویر دوم بعد از سرخ شدن هست که برا خوش طعم تر شدن اسفناج من مقداری هم بهش دارچین اضافه کردم زمانی که گوشتها پخت اسفناج و آلوی خورشتی را بهش اضافه میکنیم و میگذاریم تا جا بیفتد.

نوش جان

نکته

١. این خورشت کم آبی است

٢. برا اینکه مغذی باشد بهتره اسفناج کم سرخ شود