این یه دسر است که همگی به فواید و کاربردهاش آگاهی دارین

مواد لازم

آرد  یک پیمانه

شکر دو پیمانه

آب چهار لیوان

کره نصف پیمانه

زعفران

زردچوبه نصف ق.چ*

گلاب

هل

گردو

این عکس فنجانی که من به عنوان پیمانه ازش استفاده کردم.

ابتدا آرد رو تفت میدیم انقدری که رنگ آرد دو درجه تیره تر بشه.

سپس کره (من از روغن محلی استفاده کردم) رو به آرد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و باید حرارت رو کم کنیم تا در این فاصله رنگ آرد تیره تر نشود و بعد از کره، گردو آسیاب شده و زردچوبه رو اضافه میکنیم و وقتی به این شکل در اومد.

شکر را که در یک ظرف دیگه در آب داغ حل کردیم و زعفران هم بهش اضافه شده کم کم به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا آرد گلوله نشه اما اگه این اتفاق افتاد میتونید مخلوط آب با آرد رو در مخلوط کن بریزید تا گلوله های آرد باز بشه و سپس به قابلمه برگردونید و روی شعله ملایم مرتب هم بزنید تا قوام بیاد.

وقتی کاچی به جوش آمد باید تندتر هم زد تا ته نگیر و 5دقیقه بعد خاموش کنید چون زمانیکه خنک شود سفت تر هم میشود.

نوش جانلبخند

_______________________________________________________________________

*. زردچوبه خاصیت ترمیم زخم دارد.