سلام به دوستان گلم

چند روزه با یه وبلاگ ناز و خوب آشنا شدم که هزاران هزار ایده به آدم میده

حتما به این وبلاگ سر بزنید پشیمان نمیشد http://www.elham888.blogfa.com 

دقیقا مثل چیزی که در دستورش هست آمادش کردم.

تنها یه سری تغییرات کوچک دادم که برای مزه دار کردن فیله های مرغ از آب نارنج استفاده کردم که ترش مزگی بهتری داشت نسبت به آبلیمو و اینکه چون در منزل امکان منقل و کباب کردن وجود نداشت فیله ها رو در روغن سرخ کردم.

برا کسانیکه از همینجا میخوان این غذا را آماده کنن مواد لازم رو میگم

مقدار  مواد برا  2 نفره

فیله مرغ 4 تکه

گوشت چرخ کرده

پیاز 2 عدد

نمک،فلفل،زعفران،آب نارنج، روغن زیتون

تخم مرغ

برای مزه دار کردن فیله های مرغ از یک پیاز حلقه شده و نمک و فلفل و آب نارنج و زعفران و روغن زیتون استفاده میکنیم و برای چند ساعتی میذاریم بمونه.

گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه و تخم مرغ خوب مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه.دقیقا مثل کباب تابه ای.

ابتدا مانند درست کردن شنسل مرغ، فیله ها رو با بیفتک خوب میکوبیم تا نازک بشه

و بعد به مقدار یه سیب کوچیک از مواد کباب برداشته و گرد میکنیم و ابتدای فیله ها میذاریم. 

و بعد فیله مرغ رو رول میکنیم و چون قراره سرخ بشن بابد طوری بپیچیم که گوشت پیدا نباشه و که یه وقتی تو روغن پخش نشن و در انتها یه خلال دندان میزنیم.

و در انتها در روغن سرخ میکنیم چون این فیله با گوشت وسطش کلفت شده باید روغن خیلی کمی بریزیم و شعله گاز خیلی ملایم باشه و در ظرف رو بذارید و برین دنبال کارهاتوننیشخند و فیله ها در آبی که خودشون میاندازن پخته میشن و در انتهای پخت شعله رو زیاد میکنیم تا فیله ها برشته بشن.

غذا حاضره نوش جان

---------------------------------------------------------------------------------------------

شرمنده تزئین غذا اصلا زیبا نیست چون ظرف غذا رو از جلوی دومادم برداشتم و عکس گرفتم خجالت