سلام دوستان گلم

شاید خورشت کرفس رو همه بلد باشین اما نمی دونم چندنفر خورشت کرفس رو با سبزی قورمه درست میکنن.چون در دستور اصلی خورشت کرفس از جعفری و نعناع استفاده میشه که من طعمش رو نمی پسندم. این مدلش رو امتحان کنید. ضرر نمی کنید.

مواد لازم

گوشت خورشتی

کرفس (ساقه و برگ)

سبزی قورمه

نمک، فلفل، زردچوبه

اول از همه برگ های کرفس رو از ساقه جدا کرده و بعد از اینکه کامل آبش رفت خرد و سرخش میکنیم.ساقه ها رو همینطور فقط با این تفاوت، برا اینکه ساقه ها نرم شوند در قابلمه ریخته و با کمی روغن و حرارت کم درب قابلمه رو میذاریم تا بخار کنه و نرم بشه بعد از اون شعله رو زیاد کرده و سرخشون میکنیم و در آخر زردچوبه اضافه میکنیم.و در انتها برگ های سرخ شده رو به ساقه ها اضافه و مخلوط میکنیم.

   

گوشت رو با پیازداغ و زردچوبه و نمک و فلفل مخلوط و سرخ کرده و با آب میگذاریم بپزد.

 

بعد از پخته شدن گوشت کرفس و سبزی قورمه رو اضافه میکنیم.فقط توجه داشته باشین که مقدار سبزی قورمه از مقداری که در قورمه سبزی استفاده میشه کمتره.

خورشت کم آبی هست و استفاده از سبزی قورمه باعث میشه به قول معروف آب و دون خورشت از هم جدا نباشه و شکل منسجم تری داشته باشد.

 

نوش جانلبخند