خاطرات یک عروس و دوماد
قالب وبلاگ

همگی با خوشمزگی و طعم اون آشنا هستین.سوپی که بر سر میز خیلی شیک و چشم نوازه و به عنوان پیش غذا خیلی عالی هست.

مواد لازم

جو پرک 1بسته

هویج رنده شده  4-3 متوسط 

سینه مرغ پخته شده

نخودفرنگی   2قاشق غذاخوری (در صورت تمایل) 

ذرت    3 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل) 

قارچ  7-6 عدد متوسط

شیر  1 بطری

آرد  4-3 قاشق غذا خوری

کره  50 گرم

خامه  100 گرم

زعفران

نمک

من از جوپرک ترخینه استفاده میکنم. اگه مهمون هاتون از 9-8 نفر بیشتر هست یه بسته کافیه. نیاز به پاک کردن نداره و تنها با آب گرم یکی دو بار بشورید و با آب گرم برا یک ساعتی بذارید خیس بخوره (البته اگه عجله دارین نیاز به خیس خوردن نداره).

جوپرک ها رو در قابلمه بریزید و آنقدر آب بریزید که روی جوها رو بگیره. شعله رو زیاد کنید تا جوش بیاد و بعد از اون، حرارت رو خیلی ملایم کنید تا آروم بجوشه و در قابلمه رو کج بذارید چون امکان سر رفتن هست. هر از چند گاهی هم بزنید و اگه دیدید آبش تموم شده دوباره آب بریزید. تا جوپرک ها نرم و بزرگ شوند.

 

بعد از اون مرغ که میتونه سینه یا بال و گردن باشه رو از استخوان پاک و ریش ریش میکنیم و هویج رنده ریز شده رو اضافه میکنیم.

 

وقتی هویج ها پخته شد، قارچ های خرد شده را به همراه ذرت و نخود فرنگی اضافه میکنیم.

 

می گذاریم تا آب آن تقریبا کشیده شود و نصف یه بطری شیر را به جو پرک ها اضافه میکنیم و میگذاریم بجوشد. در این حین سه قاشق غذاخوری سرپر آرد رو حرارت میدیم ولی نه اینقدر که رنگش عوض بشه. 

 

بعد از آن کره و اضافه میکنیم

و وقتی کره آب شد، مخلوط کره و آرد،خمیر مانند میشه که مقدار یک لیوان از شیر رو بهش اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا آرد گلوله نشه اما اگه با هم زدن گلوله های آرد باز نشد. مخلوط آرد و کره و شیر را در مخلوط کن بریزید (در این مرحله میتونید خامه را به آرد اضافه کنید تا خوب مخلوط بشه) و وقتی گلوله های آرد باز شد، آن را به سوپ اضافه میکنیم وقتی یکی دو جوش خورد، باقیمانده شیر را اضافه میکنیم و زیرش را کم میکنیم تا جا بیفتد اما باید مرقب ته گرفتن باشیم چون آرد باعث میشود سوپ زودتر ته بگیرد.

 

وقتی سوپ غلظت پیدا کرد، زیرش را خاموش میکنیم و زعفران آب کرده را بر روی سوپ میریزیم و درش را میگذاریم و اینجوری زعفران با بخار و گرمای سوپ هم دم میکشد و هم عطرش از بین نمی رود. نیم ساعت قبل از سرو سوپ دوباره گرمش میکنیم تا یکی دو جوش بزند و سوپ را هم میزنیم تا زعفران مخلوط شود.

 

نوش جانلبخند

[ دوشنبه ٢۳ خرداد ۱۳٩٠ ] [ ۱٢:٢٥ ‎ب.ظ ] [ ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ
سلام به خوانندگان عزيز و ممنونم که اينجا رو براي خواندن انتخاب کردين من عروس خانوم هستم و 26 سال دارم و دانشجوي سال آخر فوق ليسانس هستم و 4 ساله که با يه دوماد خوب و مهربان زندگيم رو آغاز کردم و خوشحال ميشم دوستان جديدي پيدا کنم همه سعي ام اينه که پست رمزدار نذارم مگر براي خودم و دومادم اما اگه پست هام رمزدار شد تنها به کساني ميدم که ميشناسمشون و با نظراتشون منو تنها نذاشتن،
امکانات وب
?