حلول ماه مبارک رمضان بر همگی مبارک

قصد کردم که دستور آشپزی بذارم که بی ارتباط با این ماه نباشد.

مواد لازم

خرما

گردو

هل  نوک قاشق چای خوری

گلاب  یک قاشق غذاخوری

کنجد و پودر نارگیل    به مقدار لازم

 

نسبت گردو به خرما نصف یا برابر باشد.

ابتدا هسته خرماها رو درآورده و چون من از رطب استفاده کردم نیازی نبود که پوست خرما رو بگیرم و سپس با گردوها چرخ میکنیم. و به شکل زیر در میاید.

 

هل و گلاب رو به مخلوط اضافه کرده و با دست ورز میدیم و به هر اندازه که دوست داریم برداشته و در دست گرد کرده و در پودر نارگیل یا کنجد غلطانده و در ظرف میچینیم.

 

این توپک ها جلوه زیبایی به سفره افطار میدهد.

برسر سفره های سحر و افطار من و دومادم رو از دعای خیرتون محروم نکنید.

التماس دعا