سلام دوستان گلم

این غذا رو دقیقا نمیدونم از کدوم وبلاگ یا سایت دیدمسوال، شاید هم ندیدم نیشخند از خودم در آوردممژه

حالا مهم نیست از کجا اومده، مهم اینه که خوشمزست و برا سر افطار غذای مناسبی هست.

مواد لازم

سیب زمینی آبپز  4 عدد متوسط

تخم مرغ  2عدد

ادویه (شامل نمک،فلفل،پودرسیر،پودرپیاز،فلفل پاپریکا)

مایه میانی

هم از مایه ماکارونی و یا از سوسیس و یا مرغ پخته یاهرچیز دیگه ای که دوست دارید میشه استفاده کرد

آرد سوخاری

آرد سفید

پنیر پیتزا (یا هر پنیری که دوست دارید مانند پنیر پارمزان)

ایتدا سیب زمینی های آبپز شده را رنده میکنیم و با ادویه ها و یک عدد تخم مرغ حسابی ورز میدیم تا خمیر مانند بشه، اگه خمیر شل بود و نمیشد در دست فرم داد کمی آرد سوخاری اضافه کنید.

 سپس میگذاریم در یخچال تا خودش رو کمی بگیره و در این حین مایه میانی رو آماده میکنیم که من از مایه ماکارونی  که درش از ذرت داشت استفاده کردم.

خمیر رو تقسیم یا به قول معروف چونه چونه میکنیم و خمیر رو در دستمون باز میکنیم و وسطش از مایه میانی و کمی پنیر پیتزا میگذاریم

و از اطراف خمیر رو جمع میکنیم بطوری که مایه میانی معلوم نباشه و سپس در آرد سفید و بعد در یک عدد تخم مرغ که زده شده تا از لختگی در بیاد میغلطونیم. 

 

و در انتها در آرد سوخاری که با مقداری از ادویه ها مخلوط شده مغلطونیم.

 در روغن داغ سرخ میکنیم و دقت داشته باشید که کراکت ها رو دونه دونه در روغن بندازین و بعد از گذاشتن هر کدوم در روغن کمی مکث کنید تا روغن دوباره داغ بشه در غیر اینصورت کراکت ها در روغن باز میشوند.

 

نوش جانلبخند