شامی کواو

سلام

این دفعه برا سفره افطار یه شامی آماده کردم که در شهرستان بروجرد درست میشه و "کواو" به معنی کباب هست.

این شامی رو از مجله "هنر آشپزی" دستورش رو برداشتم و داغ داغ میخوام براتون بذارم. من و دومادم از طعمش خوشمون اومد و امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

من مقدار و اندازه مواد رو عین دستور مجله میذارم و در انتها تغییراتی که خودم دادم رو بیان میکنم.

مواد لازم

تخم مرغ 2عدد

گوشت چرخ کرده 500 گرم

سبزی معطر خرد شده 200 گرم (شامل ترخون، ریحان،مرزه،شوید،جعفری، گشنیز)

آرد 2قاشق سوپخوری

پیاز 1عدد رنده شده

نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه و سپس گوشت و سبزی و ادویه رو اضافه کرده و ورز میدیم و در آخر پیاز و آرد رو اضافه میکنیم.

 

و از مواد آماده شده یک گلوله در کف دست درست کرده و فشار میدهیم تا تخت بشه (عکس تو مجله غیر این چیزی بود که گفت) و در روغن داغ سرخ میکنیم.

 

بعد از سرخ شدن روی دستمال خشک کن قرار میدهیم تا روغن اضافیش برود.

 

 و اما تغییرات بنده

چون سبزی معطر نداشتم از سبزی پلو که آماده در فریزر داشتم استفاده کردم به این صورت که گذاشتم یخش باز بشه و سپس در آبکش ریختم و با دست سبزی های بیچاره رو حسابی فشار دادم تا آبش برود و چون من در آشپزی زیاد در قید و بند اندازه نیستم مخلوط شامی شل بود برا همین 4تا قاشق آرد اضافه کردم و چون باز شل بود و نمیشد در دست فرم داد پس 2تا قاشق غذاخوری آرد سوخاری بهش زدم تا اونی شد که میخواستم و خداروشکر تو طعمش تاثیری نذاشته بود. در ضمن من از پودر سیر و پیاز و فلفل پاپریکا هم استفاده کردم.دفعه بعد درش از گردوی خرد شده (به قول معروف دندون گیر) استفاده میکنم و چون اندازه نداشتم برا دفعات بعد نسبت سبزی به گوشت رو یک به سه میکنم.

از امشب این غذا وارد برنامه غذایی ام شد و چون طعم منحصر به فردی داشت.

*اگه این شامی رو درست کردین خوشحال میشم نظرتون رو در موردش بدونم*

/ 6 نظر / 92 بازدید
پرگل

فردا خبرشو بهت میدم عروس جون

کوثر

معلومه که خوشمزه است . دستت درد نکنه

شیدا

سلام عزیزم شمام بروجردی هستین؟

سهیلا

سلام طاعات قبول به این کباب لبنانی هم میگن . ضمنا برای گرفتن روغنش فکر میکنم اگه روغن گیر بزاری روی تابه خیلی بهتراز دستمال کاغذی هست . ضمنا اگر مجبور شدی از 4 تا قاشق آرد استفاده کنی به خاطر سبزی فریزشده بود . هر چقدر هم که فشار بدی آبش گرفته بشه بازم کار دست آدم میده . خاصیت سبزی فریزی همینه . به هر جهت ممنون که بی هیچ منتی این مطلبو گذاشتی . [گل]

سهیلا

سلام ببین یه وسیله توری که یه دسته هم داره توی بازار عرضه میشه که دقیقا اندازه درب تابه هستش .. یا بهتر بگم اصلا شبیه در تابه هست منتها توری شکله ... من 3500 تومن خریدمش .. هروقت میخوام چیزی رو سرخ کنم که روغنش گرفته بشه جای در تابه از اون استفاده میکنم . همزمان که مثلا کتلت هام سرخ میشه میزارم روی همون توری که روغنش برگرده توی تابه . اینجوری هم روغن کتلت ها گرفته میشه و هم دیگه نیازی نیست از روغن زیادی استفاده کنی ... این توری بیشتر برای سرخ کردن بادمجون که از خودش روغن پس میده خیلی مفیده . برای تهیه اش میتونی از فروشگاه های بزرگ ، غرفه فروش لوازم آشپزخونه ، تهیه اش کنی .. روش نوشته روغن گیر[گل]

سحر

سلام. اسم این غذا شم کٌبابه. اون سبزی معطرم مرزه هستش که خشک میکنن و بهش میگن علف کباب!!!