خمیر کیش با ژامبون و قارچ

سلام به همه دوستان گلم

ایده اولیه درست کردن این غذا از اونجایی شروع شد که دومادم وقتی برمیگرده خونه برام مجله "هنر آشپزی" میگیره و در بین انواع آموزش غذاها یه غذایی بدجور بهم چشمک میزد و از اونجایی که مقداری ژامبون در یخچال داشتم که باید یه فکری به حالشون میکردم قبل از اینکه خراب بشه.. بنابراین دست به کار شدم... البته تنها من به طرز تهیه خمیر پایبند بودم و بقیه مواد رو دلبخواهی استفاده کردم....

مواد لازم برای خمیر

آرد 150 گرم

نمک 8/1 ق.چ

کره سرد 110 گرم

 آب سرد 2تا3ق.س

طرز تهیه

آرد و نمک رو باهم مخلوط میکنیم و در غذا ساز میریزیم و کره رو به قطعات ریز خرد میکنیم..

 

و انقدر مخلوط میکنیم تا شبیه خرده نان بشه

 

اینم از نمای نزدیک

 

سپس آب سرد رو کم کم اضافه میکنیم و بهم زدن انقدر ادامه میدیم تا خمیر جمع بشه

 

خمیر رو در کیسه کرده و برای نیم ساعت در یخچال میکذاریم تا استراحت کنه... من چون قالب تارت یا پای نداشتم از این قالب های آلومینیومی که در مغازه لوازم ظروف یکبار مصرف میشه گرفت استفاده کردم

 

بعد از نیم ساعت کف قالب رو کمی چرب میکنیم و سطح رو آردپاشی میکنیم و خمیر رو کمی ورز میدیم و با وردنه باز میکنیم (البته زیاد ورز ندین چون به روغن میفته) من برای اینکه خمیر به اندازه قالبم باشه قالب رو برعکس گذاشتم روی خمیر و دور خمیر رو با چاقو برش دادم و بعدش گذاشتم توی قالب (خداروشکر خمیر خوش قلقی هست و زیاد نیاز به آرد پاشی نیست و چسبندگی نداره) بعد از اینکه خمیر رو در قالب باز کردیم اضافات خمیر رو جدا میکنیم و 20 دقیقه میذاریم تو یخچال تا دوباره استراحت کنه

 

سپس بعد از 20 دقیقه روی خمیر رو با چنگال حسابی سوراخ میکنیم

 

و کاغذ روغنی روی خمیر میذاریم و درونش رو پر از حبوبات میکنیم و در فر از پیش گرم شده به مدت 15 دقیقه میذاریم

 

 

خمیر رو بعد از 15دقیقه خارج میکنیم و حبوبات رو در میاریم و دوباره 10 دقیقه درون فر میذاریم تا روی خمیر هم طلایی بشه

 

 

در این فاصله که خمیر در یخچال استراحت میکنه یا درون فر هست مواد میانی رو آماده میکنیم هیچ محدودیتی برای مواد نیست...

 مواد لازم 

ژامبون

فلفل دلمه ای

قارچ

پنیر پیتزا

نمک، فلفل و آویشن

قارچ رو تفت میدیم تا آبش کشیده بشه و سپس فلفل دلمه ای و ژامبون رو اضافه میکنیم و در روغن کمی تفت میدیم... در انتها نمک،فلفل رو اضافه میکنیم

برای خوشرنگ شدنش کمی هم سس کچاپ به مواد اضافه کردم... وقتی خمیر رو از فر درآوردیم رویش رو کمی سس میزنیم و پنیر پیتزا میذاریم

 

سپس ژامبون رو اضافه میکنیم و روی مواد رو پنیر پیتزا میریزیم و در فر که از قبل 180 درجه گرم هست به مدت 15 میذاریم تا پنیر روی خمیر آب بشه و بعدش شعله گریل رو روشن میکنیم تا پنیر رویه هم طلایی بشه...

 

اینم از شکل برش خورده اش

نوش جانلبخند

/ 11 نظر / 112 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سپیده

کی بشه من به درجات تو دوستم برسم......[رویا]

مریمی

الهی من تنهایی فدات بشم که انقدر کدبانو و نازنینی . به خدا خیلی خوبی و هنرمند . انقدر حال می کنم انقدر خوشگل و خوشمزه غذا درست می کنی . با سلیقه و کدبانو . ( نه گلم . اینا هندونه های شب یلدا نیستن . جدی می گم ) و یه درخواست ... کاش عکس ژله رو هم گذاشته بودی ... برای فردا شب هنوز نمی دونم چه کار کنم . جمله ی تو پرانتزم که ناراحتت نکرد ؟ شوخی کردم . خودت می دونی که همیشه از آشنایی با خانم و خوب و مهربون و کدبانویی مثل شما خوشحالم . بدو بیا بخلم و 5 تا بوس بده . بدووووووو

نسرین

خب صبح اول صبح گشنم شد[خوشمزه] میگم عروس خانم شما از اون خانمهای تپلی هستی؟؟[نیشخند] خیلی با سلیقه هم هستی..راستی هنوز پست کدو حلوایی رو یادم نرفته[قهقهه] احسان میگه علاوه بر عجول بودن خیلی هم گیر هستی[خنده]

نسرین

نه خیرم...من از 7 صبح بیدار میشم که پانیذ رو آماده کنم..خودم حاضر شدم دیدم پانی بیدار نمیشه گفتم یه سر بیام نت[نیشخند] من از وقتم استفاده میکنم[نیشخند]

MOJGAN

باید خیلی خوشمزه باشه من عاشق این جور چیزام حتما درست می کنم در تعطیلات وقت زیاد دارم میتونم قشنگ برای خودم پر خوری کنم [نیشخند]در هر صورت مرسی از این دستورات خوب تو خانومی

نسرین

[ناراحت]میگم عروس جون من هرچی سعی کردم قضیه اون حبوبات رو نفهمیدم..

نسرین

آهان..خب کامل توضیح بده که ما تازه کارهام بفهمیم دیگه[نیشخند]

منیر

این کیش رو دوست دارم با اینکه خیلی اهل سوسیس و کالباس نیستم اما با مواد مختلف عالی می شه. خوش بحال دامادی که همچین عروس کدبانویی داره [چشمک]

آفتاب

سلام عالی بود فقط ان همه حبوبات کجا رفت. جرا باید در خمیر و در فر باشد.؟؟ ممنون