ماجراهای من و دومادم9(نذری)

سلام

آخر چشممان درد گرفت از بس به آسمون نگاه کردم تا شاید قطره ای بارون بیاد

به این پیش بینی های هواشناسی نمیشه اطمینان کرد

پارسال عاشورا شله زرد پختم و بیرون پخش کردیم اما امسال دلم میخواد تاسوعا عدس پلو بدم البته چون دست تنها هستم زیاد نمی تونم بپزم به همسایه های ساختمون میدم مامانم اینا

مامانم گفت که برم خونشون بپزم اما میدونید چیه اگه برم اونجا همه کمکم میکنند و تقریبا من کاری نمی کنم برا همین دوست دارم خونه خودم بپزم که همه کارشو من و دومادم تنهایی انجام بدیم

اما چیزی که هست من تا حالا برا حجم زیاد و آبکشی عدس پلو نپختم نمی دونم عدس و جدا بپزم و بعدا با برنج دم کنم یا نه برنج و عدس و همزمان با هم بپزم و آبکش کنم   اگه میتونید کمکم کنید و مطمئن باشید تک تکتون فراموش نمیکنم و حتما دعا میکنم البته اگه قابل باشم

/ 7 نظر / 3 بازدید
آرزو

عروس جونی من هنوز هستم و نرفتم. یه سری به سایت رویا جون بزن حتما عاشق کاراش می شی. منکه خیلی از غذاهاشو درست کردم عالی شده.از مشتریهای پروپاقرص دستوراشم. در مورد عدس پلو هم نوشته، هر سوالی هم داشته باشی زودی جوابتو می ده. امتحان کن و بهم بگو که چیکار کردی! تو رو خدا برای منم خیلی دعا کنیا !!! liliangol.blogfa.com

آرزو

من خودم برای عدس پلو آبکشی، اول عدس رو می پزم و بعد از آبکشی برنج لابه لاش می ریزم. البته بستگی داره که عدست از چه نوعی باشه یعنی اگه خیلی زیاد له می شه تقریبا نیم پز کن و بذار ادامه پختش لابه لای برنج انجام شه. نذرت قبول باشه.

روژین

[گل]مطبخ رویا واقعا دستورهاش عالیه

زری

سلام عروس خانم ندرت قبول دعاهات مارو فراموش نکن کاش نزدیک خونتون بودیم و از اون عدس پلوی خوشمزت می خوردیم آخه من زیاد دست پختم خوب نیست[شوخی]

زری

عروس جون یادم رفت بگم ما تبریز زندگی می کنیم باید با پیشتاز بفرستی و بگی با سرعت نور بیاد[نیشخند]راستی یادم رفت خودمو معرفی کنم من زری 22 ساله امه 4 سال پیش ازدواج کردم وحاصل ازدواجمون یه پسر1 ساله است من از وبت خیلی خوشم میاد از آشنایی باهات خیلی خوشحالم [قلب]

زری

عدس پـخته شده : ۱ پـیمانه کشمش پـلویی : به میزان لازم گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گـرم برنج : ۶ پـیمانه پـیاز رنده شده : یک عدد زعفران : ۱ ق چ گوجه رنـده شـده : ۲ عدد نمک و ادویه دارچین : به مقدار لازم دستـور پـختینگ : ۱- گوشت رو با پـیاز تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند . ۲- گوشت را با گوشت کوب بزنید تا حالت گلوله گلوله پـیدا نکـند. ۳- ادویه جات لازم و زعفران را به گوشت اضافه کنید . ۴- گوجه را به مواد اضافه کنید تا کمی گوشت بپـزد. ۵- وقتی آب گوشت تبخیر شد آن را از روی اجاق بردارید. ۶- برنجی رو که آب کش کردید عدس های پـخته شده را لا به لای آن بگذارید و دارچین فراوان به آن اضافه کنید ( با دارچین هم خوش طعم تر و هم رنگین تر می شود ). ۷- در آخر با گوشت تزیین کنید. سلام عروس جون برات دستور پخت از مطبخ ژاله پیدا کردم ثواب کردی منم یاد گرفتم امیدوارم خوشت بیاد [نیشخند]