کشک بادمجان

سلام به همه خوانندگان خاموش و  روشن

این یه غذای خیلی راحت و خوشمزه هست

البته من خودم حلیم بادمجان رو بیشتر دوست دارم اما دومادم این رو بیشتر ترجیح میده

مادرشوهری و خواهرشوهری هروقت خونشون باشیم برا دومادم درست میکنن

مواد لازم

پیاز

بادمجان سرخ شده

کشک

نعناع

زردچوبه و نمک

 

اول، پیازها رو خرد و سرخ میکینم و در انتهای سرخ شدن بهشون زردچوبه میزنیم

 

بادمجان هایی که سرخ کردیم رو به پیازها داغ اضافه میکنیم (فقط توجه داشته باشید که روغن بادمجان ها تا اونجا که میشه بگیرید چون در آخر کار همه روغنشون رو به غذا پس میدن و طعم و ظاهر خوبی پیدا نمیکنه)

 بعد یه لیوان آب بهش اضافه میکنیم (در این مرحله میشه از آب گوشت یا مرغ هم استفاده کرد) و زیر شعله رو زیاد میکنیم تا آب به جوش بیاد و سپس شعله رو ملایم میکینم

 

 

بعد از 10 دقیقه بادمجان ها پخته و نرم شدن رو هم میزنیم تا له بشن

 

هم زدن اینقدر ادامه میدیم که تقریبا دیگه آبی نداشته باشه

 

تو این مرحله مقدار دلبخواهی از کشک رو ا گه غلیظ هست با آب گرم شل میکنیم (اگه رقیق باشه نیازی به مخلوط کردن با آب نیست) به بادمجان ها اضافه میکنیم

 

مقداری نعناع داغ* درست میکنیم  و به مخلوط کشک و بادمجان اضافه میکنیم و انقدر هم میزنیم تا به غلظت برسه

به خاطر کشک باید تند هم زد تا ته نگیره و در انتها نمک غذا رو اندازه میکنیم و باید دقت داشته باشید که کشک خودش حاوی نمک هست و در ریختن نمک احتیاط کنید

غذا حاضره

 

نوش جانلبخند

------------------------------------------------------------------------------------------------

* روغن رو داغ مْىکنیم و مقداری نعناع خشک شده را در دستمون خرد میکنیم و داخل روغن میریزیم...باید دقت کنیم چون نعناع زود میسوزه و تلخ میشه.. تا یه کمی در روغن موند از روی حرارت بردارید (شاید به 10 ثانیه هم نرسه) چون خود گرمای روغن باعث سرخ شدنش میشه

/ 21 نظر / 51 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نسیم

خانومی ما سیر داغ هم میریزیم[پلک]

مریمی

سلام گل گلک من . خوبی ؟ مریمی چه قدر شرمنده س که دیر سر می زنه ... البته عذرم موجه هستش ... تو وبلاگم هست ... گلکم من وقتی می خوام کشک بادنجون درست کنم ، یا تنوریشون می کنم یا سرخشون می کنم . اگر تنوری باشه که روی شعله پخش کن گاز می گذارم و تا نرم و دودی شد می گذارم تو یه نایلون و درشو گره می زنم و کمی بعد بازش می کنم و پوستش راحت کنده می شه . اما اگر سرخش کنم بلافاصله تو یه آبکش فلزی می گذارم و با یه گوشت کوب می کوبمشون که روغنش کامل خالی بشه . بعد پیاز رو با آب و کمی نمک تفت میدم . این شیوه رو از یه آقای آش فروش یاد گرفتم . پیازها رو وقتی ریختیم تو ماهی تابه،کمی نمک بهشون می زنیم و رو شعله ی خیلی کم می گذاریم رنگش عوض بشه . بعد چند قطره آب می ریزیم که پیازها کاملا یک رنگ بشن . اون وقت پیازها رو به بادنجونها اضافه می کنم و با کمی آویشن و گلپر و پودر سیر و پیاز و فلفل سیاه و کشک و کمی آب می گذارم چند ثانیه بجوشه . اینجوری روغن خیلی کمی مصرف می کنه بادنجون . البته اکثر وقت ها ساقه ی پیازچه هم بهش اضافه می کنم . البته هنر من که به اندازه ی عروس گلم نیست ... [خجالت]

مریمی

اوا ؟ کلا یادم رفت نعناع رو بنویسم نه ؟ نعناع رو من هم توش می ریزم و هم گاهی یه مقدار تره کوهی خورد شده رو به کشک بادنجون اضافه می کنم . با تره کوهی هم طعمش جالب می شه . راستی من گناه دارم . عسکا !!!! ی خونه تون رو ندیدم . اجازه خانم ..... ؟

اميد _آشپزم

سلام درباره كشك بادمجان- چه كاريه بعد از اينكه بادمجان سرخ شد باگوشت كوب لحش ميكنيم آب بهش اضافه كني مزه بادمجان بد ميشه.ديگه خود داني..

بربادرفته

خیلی دیره برای کامنت گذاشتن . نه؟ راستش من یه مقدار مغز گردو و یه عالمه سیر و یه کمی گوشت چرخ کرده توی کشک بادمجونم می ریزم همسرم خیلی خیلی دوست داره[لبخند]

آفتاب

سلام من شما را با افتخار لینککردم. وبلاگت فوقالعاده است.شاد باشی

فریاد خاموش

اللًّهُـمَ صَّـلِ علَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمََّد و عَجِّـلّ فَّرجَهم یا أَللّه یا رَحْمانُ یا رَحِیمُ! یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ، ثَبِّتْ قَلْبِى عَلــى دِینِکَ اللهــــــــــم عجــــــــــــل لـــولیـــــــک الفـــــــــــرج اللهــــــــــم عجــــــــــــل لـــولیـــــــک الفـــــــــــرج اللهــــــــــم عجــــــــــــل لـــولیـــــــک الفـــــــــــرج اللهــــــــــم عجــــــــــــل لـــولیـــــــک الفـــــــــــرج اللهــــــــــم عجــــــــــــل لـــولیـــــــک الفـــــــــــرج اللهــــــــــم عجــــــــــــل لـــولیـــــــک الفـــــــــــرج اللهــــــــــم عجــــــــــــل لـــولیـــــــک الفـــــــــــرج اللهــــــــــم عجــــــــــــل لـــولیـــــــک الفـــــــــــرج اللهــــــــــم عجــــــــــــل لـــولیـــــــک الفـــــــــــرج اللهــــــــــم عجــــــــــــل لـــولیـــــــک الفـــــــــــرج اللهــــــــــم عجــــــــــــل لـــولیـــــــک الفـــــــــــرج یا أَللّه یا رَحْمانُ یا رَحِیمُ! یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ، ثَبِّتْ قَلْبِى عَلــى دِینِکَ اللًّهُـمَ صَّـلِ علَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمََّد و عَج

شام

این چرا گردو نداشت ؟ بدون گردو که خیلی بد مزه هست

شام

اره بدون گردو یکبار خوردم اینقدر بدمزه اینقدر بدمزه و تند و الکی وبیخود بود که قابل توصیف نبود البته بادمجونش هم زیاد بود ..هرچی بود خیلی بد مزه بود ولی یه بار با گردو خوردم خیلی خوشم اومد