کباب تابه ای متفاوت

سلام دوستان

یکی از دوستان خیلی گلم متذکر شدن که خیلی وقته که پست آشپزی نذاشتم و منم چون خیلی در فکر بودم تا یه غذای متفاوت برای ناهار پنجشنبه که دومادم میاد خونه درست کنم و در اینترنت خیلی سرچ کردم و از دستورات مختلف، غذایی درست شد که هم از نظر طعم و هم ظاهر خیلی جدید بود، پس منتظر چی هستین...

مواد لازم

گوشت چرخ کرده     400گرم

پیاز    2عدد متوسط

سیر   1الی 2 حبه

ادویه (شامل نمک،فلفل،زردچوبه)

پودر نان

سبزی معطر (که به دلیل عدم دسترسی، از مقدار کمی ترخون خشک استفاده کردم و جواب دادچشمک)   

ابتدا پیاز و سیر رو با رنده یا دستگاه غذا ساز حسابی پوره میکنیم و سپس با گوشت و ادویه ها و سبزی معطری حسابی ورز میدیم تا مواد باهم حسابی مخلوط بشن و میذاریم تو یخچال تا کمی خودش رو بگیره

 

سیخ های چوبی رو برای اینکه استحکام بیشتری داشته باشه از وسط به دونیم میکنیم و کنار هم قرار میدیم و از مایه کباب مقدار برمیداریم و سیخ رو در وسطش فرو میکنیم و با دست فرم میدیم و ابتدا و انتهای گوشت رو به سیخ میچسبونیم تا احتمال اینکه از سیخ جدا بشه کمتر باشه.

 

به این ترتیب در یه دیس کمی پودر نان ریخته و کباب ها رو درکمی پودر نان غلطانده و  میچینیم و پودر نان رو برا این استفاده میکنیم که کباب های سیخی به سطح ظرف نچسبه که موقع برداشتن از سیخ جدا شود.

 

 کباب ها را برای نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره و سپس در یه ماهیتابه  روغن ریخته و کباب ها را با شعله زیاد سرخ میکنیم و باید مانع از آب انداختن کباب ها بشویم.

 

بعد از سرخ شدن کباب ها، در یه ظرف دیگه (ترجیحا قابلمه)،کف آن را با گوجه های حلقه حلقه شده میپوشانیم

 

و کباب ها رو روی آن میگذاریم و هر ردیف رو با گوجه فرنگی پر میکنیم و من برای طعم و عطر بهتر از فلفل دلمه ای هم استفاده کردم و برای خوشرنگ تر شدنش، زعفران آبکرده بر روی کباب ها ریختم.

 

و در شعله ملایم کباب ها با آب گوجه فرنگی مغز پخت میشوند. 

 

 نوش جان

__________________________________________________________________

بعدا نوشت:

دوستان گلم چیزی که یادم رفت بگم و یکی از دوستای گلم بهم یادآوری کرد اینه که برای اینکه مایه کباب شل نباشه بهتره که آب پیاز رو بگیرید و سپس به گوشت اضافه کنید. البته من اینکارو نکردم و به جاش چون احساس کردم مایه کباب کمی شل شده یه قاشق غذاخوری پودر نان به مایه اضافه کردم و کار دیگه ای که میتونید انجام بدین اینه که مقدار پیاز به گوشت رو کمتر کنید.

پودر نان هم همتون میدونید چجوری درست میشه کهابرو یه بار میگم برا کسانی که نمیدوننمژه

وقتی میخواین ساندویچ با نان باگت درست کنید مغز وسطش رو دور نریزید و به جاش بذارید کنار تا خشک بشه و سپس با آسیاب کن، آسیابش کنید و برای اینکه نرم باشه از الک دانه ریز هم یه بار رد کنید و تو یخچال نگه داری کنید. خوبیش اینه که میشه به جای آردسوخاری هم مصرف بشه.

/ 20 نظر / 431 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ز.ح

سلام من از خوانندگان وبلاگ شما هستم. یک سوال دارم در مورد لازانیا؟ چه کار کنم وقتی لازانیا رو میریزم تو آبجوش به هم نچسبد . روغن هم میریزم ولی فایده نداره. بسیار ممنون.

ماه بانو

به نظرم اگه گوچه رنده شده هم بریزی روش تا باهاش بپزه خوشمزه میشه [خوشمزه]من تا حالا امتحان کردم[چشمک]

هانی

کدبانــــــــــــــــــو یعنی عروس جون ما.. به دوماد بگو از طرف من ببوستت [پلک] [چشمک][چشمک] این گلها برای تو که بهترینی [گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل][گل] در ضمن از پیشنهادت استفاده می کنم [ماچ]

رکسانا

من از این سیخ چوبی ها ندارم چی؟[ناراحت]

مریم

به به چه خوشمزه. راستی من نمی دانستم پودر نان را چطور میشه درست کرد. ممنون که گفتی.

مریم84

ممنون از توضیحاتت عزیزم و اینکه بدون وبلاگت به درد خیلیا میخوره.خیلی با سلیقه ای.لطفا آشپزی رو همیشه توی وبلاگت داشته باش.[گل]

مریم84

عزیزم من این غذا رو درست کردم و اینم لینکشه که توی فیسبوک توی پیج سفره ایرانی گذاشتمش.بازم ممنون از لطفت http://www.facebook.com/pages/%D8%B3%D9%81%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C/177055272354379

مریم84

سلام عزیزم.اینم لینک خود غذا http://www.facebook.com/photo.php?fbid=247034358700065&set=o.177055272354379&type=1&theater&notif_t=like.بازش کردی و دیدیش حتما خبرم کن.راستی خانمی من اسم شما رو نمیدونستم که اسمتونو بنویسم واسه همینم آدرس وبتون رو گذاشتم.بازم ممنون کدبانو[ماچ]