فلافل

این یه غذای فوق العاده خوشمزه هست

خوبی این غذا اینکه میتونید در حجم زیاد درست کنید و اضافه اش رو در کیسه، فریزری کنید و وقتی حال و حوصله غذا درست کردن ندارین، فقط کافیه نیم ساعت زودتر از فریزر خارج کنید تا یخش باز بشه و اون وقت آماده سرخ کردنه

مواد لازم

نخود  دومشت

سیب زمینی متوسط 1عدد

پیاز کوچک 1عدد

سیر 2-1 حبه

ادویه : نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم

با این مقدار مواد حدود 20 عدد فلافل درست میشه.

نخود ها رو از 24 ساعت قبل خیس میکنیم  و هرچند یکبار آبش رو عوض میکنیم. قبلا با سیب زمینی خام هم فلافل درست کردم اما طعم فلافل با سیب زمینی پخته بیشتر میپسندم.

 

این مقدار نخود همان دو مشت هست اما بعد از خیس خوردن حجمش زیاد میشه. همه مواد رو باهم چرخ میکنیم. من به جای حبه سیر از پودر سیر استفاده کردم.

 

 

اگه از قالب مخصوص فلافل ندارین مثل مننیشخند از مواد اندازه سیب گلاب برمیداریم و تو دستمون گرد میکنیم و از دو طرف (بالا و پایین) فشار میدیم اما نه زیاد و باید یه کمی ضخامت داشته باشه و اطرافش رو صاف و صوف میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.

امیدوارم خوشتون بیاد و از خوردنش لذت ببرین

 

 

نوش جانلبخند

/ 5 نظر / 46 بازدید
ترانه

برای اولین بار فلافل درست کردم خیلی خوب شد مرسی[لبخند]

سپیده

هی وای من... هرکسی تو نت یه چیزی نوشته که! پس یعنی نباید نخودی که 24 ساعت خیس خورده رو بپزیم و بعد بکوبیم ( یا چرخ کنیم؟) باید بلافاصله بعد از خیس خوردن چرخ کنیم؟[سوال][سوال]

فایزه

سلام عزیزم عروس جون من دیشب فلافل درست کردم البته نخودش وپختم بعدچرخ کردم بعدیه دونه هم توش تخم مکرغ زدم بقیه دیگه عین دستورشمابودولی نمیدونم چرابعدسرخ کردن داخلش مثل خمیرشده بود میشه بگی دلیلش چی بود؟

گلاب

ماشالله چقدر شما هنرمندید[تعجب][تعجب] خیلی خوبه که با این سنتون این همه غذاهای خوب بلدید بپزید راستی عکسای این پستتون باز نمیشه[ناراحت][ناراحت]

اذر

سلام خانومی من تو فلافل از تخم مرغ و یه مقدارسبزی مثل جعفری و پیازچه هم استفاده میکنم