بال سوخاری

سلام به همگی

امروز میخواستم یه پست روزمرگی بذارم اما چون مشغول به امر شریف کوزتینگ که معرف حضور همه خانوم های خانه هست، بودم. وقت نکردم.

به جاش گفتم یه آپ آشپزی بذارم. یه غذای لذیذ و اگه در خانه آماده بشه بسیار کم هزینه اما اگه همچین چیزی رو بخوایم در رستوران صرف کنیم..... بقیش رو خودتون بهتر میدونید.. 

مواد لازم

بال مرغ مزه دار شده        12عدد

پودر سیر، نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، پودر پیاز

آرد سفید

آرد سوخاری

تخم مرغ   1عدد

روغن برای سرخ کردن

ابتدا بال های مرغ رو مانند  شنسل مرغ (از این قسمت قابل مشاهده هست)برای چندساعتی  مزه دار میکنیم و بعد با کمی آب حدود یک ربع میگذاریم در قابلمه بپزد و سپس از آب درآورده و در یک آبکش گذاشته تا کاملا آبش برود.

 

در این فاصله پودر سیر و فلفل و نمک، پودر پیاز و فلفل پاپریکا را با آرد سوخاری خوب مخلوط میکنیم. یه بشقاب آرد سفید و یه کاسه را با تخم مرغ زده شده که برای رقیق شدنش از کمی آب استفاده کردم، آماده میکنیم.

بال های مرغ را به ترتیب در آرد سفید سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری مزه دار شده، میغلطونیم تا همه جایش سوخاری شود.

 

 

 

 

در نهایت در ظرف گود روغن ریخته و میگذاریم حسابی داغ بشه و مقدار روغن باید طوری باشه که روی    بال های سوخاری را بگیره تا نخوایم زیر و رو بکنیم.

   

نوش جانلبخند

/ 20 نظر / 78 بازدید
نمایش نظرات قبلی
هانی

سلام عســـیسم خوبی؟ من عاشق بال م هر طوری باشه خوشمزست..یه پیشنهاد بدم .. بال مرغ رو ته قابلمه بچین مثل ته چین ..بعـــــــــــــــــد برنج رو بریز روشتا دم بکشه وای محشر میشه..

هانی

راستی پرسیدی که چرا مادر شوهری اینا رسمشونه که ناخون بچه رو دائیش بگیره؟؟؟؟؟ [سوال] اسمه بچه رو چی گذاشتن ؟؟؟؟ [رویا][رویا][رویا][رویا][رویا]

عسل

وااااااااای چقدر خوشمزه دلم خواست دهنم اب افتااااااااااااااد[خوشمزه]

سارا از ساری

فدای تو ابجی کدبانو نه بابا ما هرچی باشیم انگشت کوچیکه ابجیمون نمیشیم[خجالت]

زینب

حتما درست می کنم.خدایی خیلی کم خرجه!

آرزو

وااااااای من که گرسنه ام شد [نگران]

صبا

سلام. حیفه که آب مرغ رو بریزی دور، من همیشه باهاش سوپ درست می کنم، خیلی غذای خوبیه اما خیلی چربه! میرم که تو فر امتحانش کنم

زانیار

سلام خسه نباشی دستت طلا من خیلی سایتارو دنبال طرز تهیه بال سوخاری گشتم اماهیشکی مث شما درس حسابی نگفته بود . راسی اگه طرز تهیه چیلی تای سسم بزاری ممنونت میشم.