کیک کدو حلوایی با کرم

سلام به همه دوستان گلم و طرفداران صفحات آشپزی

خواستم اولین پستم بعد از این عید بزرگ یه کیک باشه

الان فصل کدو حلوایی هست و فرصت رو برای درست کردن این کیک از دست ندین

من خودم به شخصه با همه خاصیتی که کدو حلوایی داره نه تو برنامه غذاییم جایی داره و نه طعمش رو دوست دارم، اما این کیک باعث شد که برای اولین بار کدو حلوایی بخرم..

این رسپی رو از سرچ گوگل پیدا کردم و چون چندتا از سایت ها همین رسپی رو گذاشته بودن بدون ذکر منبع، پس این دستور منبع مشخصی نداره...

اما کسی اگه میدونه این دستور برای کدوم آشپز هنرمندی هست، خوشحال میشم بهم خبر بده تا این رسپی رو با ذکر منبع اینجا بذارم...

مواد لازم

آرد                                   300 گرم یا 2 پیمانه

شکر                                 250 گرم یا یک و یک چهارم پیمانه

تخم مرغ متوسط                  3 عدد

پوره کدو حلوائی                   250 گرم یا یک پیمانه

ماست                              3 قاشق سوپخوری

روغن مایع                          1 پیمانه

بکینگ پودر                         2 قاشق چایخوری

دارچین                              یک دوم قاشق چایخوری

نمک                                 یک هشتم قاشق چایخوری

وانیل                                یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه

ایتدا همه مواد رو میذاریم نیم ساعت بیرون از یخچال تا هم دما بشن و قبل از شروع به کار فر رو در دمای 170 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت یا شماره 4 روشن میکنیم.

سپس کدو حلوایی رو خوب میشوریم و تکه تکه میکنیم و با کمی آب (چون در حین پخت خود کدو آب میندازد) و با توجه به شبرین بودن یا کم شیرینی کدو با شکر میذاریم خوب بپزد بعد از نیم ساعتی که خوب پخت از آبش جدا میکنیم (آبش رو دور نریزید چون باهاش بعدا کار داریم) و پوستش رو میکَنیم و با دستگاه یا با پشت چنگال خوب له و پوره اش میکنیم و میذاریم خنک بشه....

مواد خشک شامل (آرد، پکینگ پودر،وانیل، دارچین،نمک) در یه ظرف جداگانه خوب باهم مخلوط میکنیم و سه بار الک میکنیم....

حالا میریم سر وقت درست کردن کیک

برای تهیه کیک ابتدا تخم مرغها را با شکر به مدت 5 دقیقه با همزن برقی کامل هم میزنیم تا تخم مرغ سبک شود.

 

بعد از 5 دقیقه در حین زدن کم کم روغن را اضافه میکنیم. اگر روغن را یکباره اضافه کنیم تخم مرغ سبکی خود را از دست میدهد.

ماست را هم به مواد در حین هم زدن اضافه میکنیم.

 

بعد از این مرحله نیاز به همزن برقی نداریم.

در این مرحله کدو حلوائی را اضافه کرده و مخلوط میکنیم

 

مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر و دارچین و وانیل و نمک را کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم.

 

مزه غالب این کیک مزه دارچین هست (کسانیکه مثل من طعم کدو حلوایی رو دوست ندارند اصلا متوجه نمیشن که در این کیک از کدو حلوایی استفاده شدهچشمک)

مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم میریزیم.

اگر قالب طرحدار باشد فقط چرب میکنیم اما اگر ساده باشد ابتدا چرب کرده بعد یک لایه کاغذ روغنی می اندازیم سپس دوباره چرب و آرد پاشی میکنیم.

 

قالب را داخل فر 170از قبل گرم شده در طبقه وسط به مدت تقریباً یک ساعت میگذاریم تا کیک بپزد.

بعد از اینکه خنک شد از قالب جدا میکنیم و میذاریم تو صفحه مشبک تا خنک بشه (من از پایه های فلزی مایکروفر استفاده کردمچشمک)

 

برای قسمت کردن هر نوع کیکی برای اینکه وسطش کرم یا خامه هر چیزی که دوست دارید بریزید یه روش از الهام عزیزم از وبلاگ آشپزی متفاوت یاد گرفتم که خیلی کاربردی هست. به این صورت که مقداری نخ (هر نخی میشه من از نخ خیاطی استفاده کردم اما ترجیحا محکم باشه که پاره نشه) رو برداشته و در وسط کیک میذاریم و به صورت ضربدری میکشیم.

 

امیدوارم عکس تونسته باشه منظورم رو بیان کنهسوال

وقتی کیک رو به دو نیم کردیم تا خنک شدن کاملش، میریم سر وقت درست کردن کرم میانی...

مواد لازم برای کرم

با توجه به ضخامتی که میخواین داشته باشه مقدارش متفاوته اما من برای این سایز کیک از:

کدو حلوایی پوره شده   70 گرم

موز   1 عدد

خامه  ترجیحا فرم گرفته    4 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده

طرز تهیه

کدو  _چون قبلا با شکر پختیم پس دیگه نیازی به اضافه کردن شکر نیست_ رو با موز و خامه در مخلوط کن ریخته و حسابی با هم مخلوط میکنیم.....

آبی که کدو حلوایی ها باهاش پخته شده رو میذاریم بجوشد تا قوام بیاد و غلیظ بشه...

کیک که خوب خنک شده رو با شیره کدو حلوایی مرطوب میکنیم البته خیلی کم چون این کیک خودش بافت نرم و مرطوبی داره.....

سپس کرم رو با با قاشق یا پالت روی کیک صاف میکنیم اما دقت داشته باشید که کناره ها مقداری خالی بمونه..... روی کرم رو با گردوی خرد شده می پوشونیم... و نیمه دیگر کیک رو میذاریم و با دست فشار میدیدم تا دو نیمه بهم بچسبه... با این کار اگه کناره ها رو کرم ریخته باشیم با فشاری که بر روی کیک میاریم از اطراف میزنه بیرون....

 

برای چند ساعت میذاریم در یخچال و موقع سرو با استفاده از شابلون و پودر قند تزئینش میکنیم...

 

اینم با تزئین شکلات

نوش جانلبخند

/ 23 نظر / 248 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت

سلام دوست خوبم چطوری ؟ خوبی؟ کیکت حرف نداره شابلونی هم که روش گذاشتی و گل ها رو کشیدی ایده جالبی بود این کیک رو باید شوهرت بخوره و گوشت شه به تنش[زبان] عالی بود ........................ پیشم بیا منم آپ کردم راستی اون گل هایی که رو کیکم بود پرسیده بودی چه جوری درست کردی باید بگم اونا خمیر مارزپان هستند ککه با بادوم درست میشه برای رنگی شدنشون هم از رنگ خوراکی استفاده کردم .......................................... فعلا بای پیشم بیای ها[ماچ]

سارا از ساری

سلام خانمی خوبی.گفتم بیام یه حالی ازت بپرسم.خوش میگذره سرمااااااااااااااااااااا[نیشخند]

سارا از ساری

اره دقیقا تا دم در همراهیش میکنم بعد هم که پای کامی تا ساعت8 بعد هم به کارام میرسم این وسطها هم یه ناخنکی به وبها میزنم[نیشخند] ای بابا من که همیشه بهت سر میزن یه پنج شنبه جمعه نبودم دیگه[خجالت]فدای تو بشم من[گل]

کوثر

خیلی عالیه و معلومه که خوشمزه هم هست . ماشاا... . کیف میکنم برات بخدا

نسرین

سلام..فكر كنم تنها راهش همينه..وبلاگو كه درست كردم بهت ميگم..واقعا ازت ممنونم..نميدونم چرا اينقدر باهات راحتم..ممنونم

نسرین

سلام عزیزم..آدرس جدیدم اینه: http://kolbeyeeshgh1387.blogfa.com/

بهناز

وای چقدر قشنگ توضیح دادی . مخصوصا عکسات خیلی گویا بود . اون نصف کردن کیک هم نمی دونستم تا حالا. خیلی باحال بود/

سارا

ممنون از سایت خوبتون . . . خیلی کیک خوشمزه ای شد mer30

جايي براي زمزمه هاي دلم

راستي عروس خانوم من نميدونم چرا رويه كيك هام زياد قهوهاي ميشه البته حدس ميزنم كه از آردش باشه چون از آرد سبوسدار استفاده ميكنم برا اينكه هم مفيده و هم ويتامين هاش زياده به نظر شما چكار كنم كه طلايي شه؟