کراکت سیب زمینی

سلام دوستان گلم

این غذا رو دقیقا نمیدونم از کدوم وبلاگ یا سایت دیدمسوال، شاید هم ندیدم نیشخند از خودم در آوردممژه

حالا مهم نیست از کجا اومده، مهم اینه که خوشمزست و برا سر افطار غذای مناسبی هست.

مواد لازم

سیب زمینی آبپز  4 عدد متوسط

تخم مرغ  2عدد

ادویه (شامل نمک،فلفل،پودرسیر،پودرپیاز،فلفل پاپریکا)

مایه میانی

هم از مایه ماکارونی و یا از سوسیس و یا مرغ پخته یاهرچیز دیگه ای که دوست دارید میشه استفاده کرد

آرد سوخاری

آرد سفید

پنیر پیتزا (یا هر پنیری که دوست دارید مانند پنیر پارمزان)

ایتدا سیب زمینی های آبپز شده را رنده میکنیم و با ادویه ها و یک عدد تخم مرغ حسابی ورز میدیم تا خمیر مانند بشه، اگه خمیر شل بود و نمیشد در دست فرم داد کمی آرد سوخاری اضافه کنید.

 سپس میگذاریم در یخچال تا خودش رو کمی بگیره و در این حین مایه میانی رو آماده میکنیم که من از مایه ماکارونی  که درش از ذرت داشت استفاده کردم.

خمیر رو تقسیم یا به قول معروف چونه چونه میکنیم و خمیر رو در دستمون باز میکنیم و وسطش از مایه میانی و کمی پنیر پیتزا میگذاریم

و از اطراف خمیر رو جمع میکنیم بطوری که مایه میانی معلوم نباشه و سپس در آرد سفید و بعد در یک عدد تخم مرغ که زده شده تا از لختگی در بیاد میغلطونیم. 

 

و در انتها در آرد سوخاری که با مقداری از ادویه ها مخلوط شده مغلطونیم.

 در روغن داغ سرخ میکنیم و دقت داشته باشید که کراکت ها رو دونه دونه در روغن بندازین و بعد از گذاشتن هر کدوم در روغن کمی مکث کنید تا روغن دوباره داغ بشه در غیر اینصورت کراکت ها در روغن باز میشوند.

 

نوش جانلبخند

/ 18 نظر / 524 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مــــــاه بانو

آره می دونم اسمش کپه است ... اما واقعا هوس کردم از این کراکت ها درست کنم [خوشمزه]

نسرین

سلام خانومی..فکر کنم با این غذاهای خوشمزه ای که درست میکنی همسریتن باید حسابی تپل مپل شده باشه!![نیشخند] وقت کنم حتما درست میکنم آخه خیلی سادس و فکرنمیکنم ریخت و پاش داشته باشه

یه ناشناس

سلام.من از وبلاگت خوشم اومد.میشه لطف کنی و آدرس هایپر استار رو توی جوابم بنویسی؟

ماه

عروس جونم ايول ميخوام درستش كنم شايد برا افطار همين امروز برم ببينم ميتونم آرد سوخاري گير بيارم گلم برات بهترينهارو دعا ميكنم و خيلي هم دوستتون دارم خيلي چيزارو از شما ياد گرفتم

ترانه

سلام خانومی در اولین فرصت درست خواهم کرد در ضمن میشه از آرد سفید استفاده نکنیم

ماه

راستی من بگم از اون موقع هی فراموش میشه بیام براتون بگم من کراکت سیب زمینی رو درست کردم اما بدون پودر سوخاری! که همینم فکر کنم باعث مشکلم شد! سفتی خمیرش نمیدونستم باید چقدر باشه واسه همین احساس کردم باید سفت تر میشده اما هرچی آرد زدم نشد با اینکه فقط یه تخم مرغ بیشتر نزدم در کل خمیرش خیلی نرم بود و منم نمیدونستم باید چکار میکردم. خلاصه با ترفند و به زور کراکت هارو سرخ کردم که خدایی تو طعمش شک ندارم که خوشمزه شده بود.

نسیبه مامان ساره

سلام عروس خانم عزیز من این غذا رو درست کردم عالی شد دست شما درد نکنه[قلب]

عمه زینب دانیال

سلام کراکت سیب زمینی رو درست کردم خیلی خوب و خوشمزه شد هم خودم هم همسری خوشش اومد. ممنون ازت

شیرین

سلامممممممممممممممممممممم ایول خانم کدبانوووووووووووووووووووووو این غذا رو باید بسازم ممنون از زحمتهایی که برای نوشتن غذا میکشی