دسر توت فرنگی و دسر هلو

عزیزان این یه دسر زیبا و در عین حال خوشمزه و لطیف هست

اندازه مواد رو با توجه به گنجایش ظرف دسر اندازه گیری کنید

مواد دسر توت فرنگی

توت فرنگی

خامه

ژله با طعم توت فرنگی

شیر

پودر ژلاتین

وانیل

شکر

طرز تهیه

این برا زمانی خوبه که ظاهر توت فرنگی هایی که داریم خوب نباشه... اول توت فرنگی ها را دو قسمت میکنیم اونهایی که ظاهر مناسب تری دارن و اونهایی که خوب نیستن 

 

ژله توت فرنگی رو تو یه لیوان و نصفی آب گرم  حل میکنیم و میذاریم خنک بشه...

در این فاصله توت فرنگی هایی که ظاهر جالبی ندارن (ظرف سمت چپ) را در مخلوط کن میریزیم و حسابی پوره میکنیم ومن 50 گرم خامه به همراه نصف لیوان شیر سرد اضافه و حسابی مخلوط کردیم....

توت فرنگی هایی که ظاهر مناسب دارند (ظرف سمت راست) به هر شکلی که دوست دارین خرد میکنیم و میریزیم کف ظرف دسر.... نصف ژله توت فرنگی که خنک شده بر روی توت فرنگی ها میریزیم تا روی آنها رو بگیره و  در یخچال میگذاریم

 

باقی ژله رو به مخلوط توت فرنگی پوره شده اضافه میکنیم... نصف لیوان شیر و با دو قاشق غذاخوری شکر گرم میکنیم تا شکر حل شود و سپس مقداری وانیل اضافه میکنیم... 1قاشق مرباخوری ژلاتین رو که به صورت بن ماری در آب حل کردیم و خنک شده به شیر و شکر اضافه و در نهایت به مخلوط توت فرنگی اضافه میکنیم.... 

 

زمانی که  ژله ای که در یخچال گذاشتیم خودش رو گرفت و رویه اش حالت چسبناک پیدا کرد (مراقب باشید کامل خودش زو نگیره چون در این صورت موقع برگردوندن  دسر ابه ظرف مورد نظر دو لایه از هم جدا میشود) مخلوط توت فرنگی و شیر رو میریزیم روش و میذاریم تا خودش رو کامل بگیره...

 

 

  مواد لازم دسر هلو

کنسرو هلو

ژله با طعم هلو

خامه

شیر

پودر ژلاتین

وانیل

شکر

طرز تهیه

ابتدا ژله هلو رو تو یه لیوان و نصفی آب گرم حل میکنیم و میذاریم خنک بشه...

هلوها رو از آبش جدا میکنیم

 

و مقداریش رو خرد میکنیم و کف ظرف دسر میریزیم.... نصف ژله هلو  که خنک شده بر روی هلوهای خرد شده میریزیم تا روی آنها رو بگیره و  در یخچال میگذاریم

 

باقی هلوها به اضافه آپ کمپوت رو در مخلوط کن میریزیم و حسابی پوره میکنیم ومن 50 گرم خامه به همراه نصف لیوان شیر سرد اضافه و حسابی مخلوط کردیم....باقی ژله رو به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم... نصف لیوان شیر و با دو قاشق غذاخوری شکر گرم میکنیم تا شکر حل شود و سپس مقداری وانیل اضافه میکنیم... 1قاشق مرباخوری ژلاتین رو که به صورت بن ماری در آب حل کردیم و خنک شده به شیر و شکر اضافه و در نهایت به مخلوط هلو پوره شده اضافه میکنیم....

 

زمانی که  ژله ای که در یخچال گذاشتیم خودش رو گرفت و رویه اش حالت چسبناک پیدا کرد (مراقب باشید کامل خودش رو نگیره چون در این صورت موقع برگردوندن  دسر ابه ظرف مورد نظر دو لایه از هم جدا میشود) مخلوط هلو و شیر رو میریزیم روش و میذاریم تا خودش رو کامل بگیره...

 

/ 14 نظر / 160 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سارا از ساری

به به به عجب دسرایی [خوشمزه] خدارو شکر همسری دیگه اینو دوست داره[نیشخند]

سپیده

wooooooooooooooooooooow بسیار خوشمان امد[قلب]

مریم

[ماچ]وای که چقدر اینا خوشگلن الان منم تادیدم رفتم درس کنم فعلا نصف کارشو کردم مرسی از محبتت عزیزم چند تا چیز دیگه هم ازت یاد گرفتم فردا شب مهمون دارم میخوام واسشون درس کنم

مهسا

دست درد نکنه عروس خانم

سیما.الف

عالی مثل همیشه ! [گل] یه دنیا تشکر ! حتما درستش میکنم [ماچ]

الهام(عشاق)

سلام عروس خانوم خوبی؟ من هر از چند گاهی میومدم به وبت ولی یادم نمیاد کامنت گذاشته باشم این دسرهای خوشگلو و خوشمزه رو که دیدم دلم نیومد چیزی نگم.واقعا دستت درد نکنه خیلی دسر شیک و خوشگلیه حتما خوشمزه هم هست[قلب]

شیدا

mer30 mamnon kheiliiiiii mamnon copy kardam to word ta vagti raftan khoneie shoharam onja dorost konam mamnonam bazam[ماچ][خجالت]

آفتاب

سلام سلام. خیلی عالیاست. خوش بحال اقا داماد با این خانم هنرمند . موفق باشی.

فریاد خاموش

سلام آدرس وبم و اسمش را عوض کردم .ممنون میشم توی پیوندها آدرس و اسم جدید وبم را بزاری http://tarannomeeshgh2.blogfa.com اسمش هم (عمیق ترین حس). لطفا تغییر دادی خبرم کن .َ