باقالی پلو با ماهیچه

سلام دوستان

میدونم همگی دستور پخت این غذای خوشمزه رو بلدین، اما چند نفرتون این غذا رو با آب گوشت یا مرغ درست میکنید؟ این یه دستور پخت متفاوت از باقالی پلو هست.

مواد لازم

گوشت یا مرغ

برنج   3پیمانه پلوپز

باقالی پاک کرده 170 گرم

شوید خشک

زعفران

سیر

نمک، فلفل، آبلیمو

چون این نوع از پخت باقالی پلو به صورت کته (یا همون دمی) هست، بیشترین مقداری که من پخت کردم 3پیمانه بوده. شما با توجه به نوع برنجتون میتوانید این مقدار برنج رو کم یا زیاد کنید.من از ماهیچه استفاده کردم اما چه گوشت و یا چه مرغ دستور یکسانی داره.

ابتدا ماهیچه ها رو با مقداری آب میگذاریم روی اجاق تا به جوش بیاید سپس شعله رو کم میکنیم و میگذاریم انقدر بجوشد تا کف کرده،سپس در یک آبکش ماهیچه ها رو خالی میکنیم و روی آن را آب میگیریم تا کفی که بر روی گوشت مونده نیز شسته شود.

 

 

 

بعد از آن دوباره ماهیچه ها رو به قابلمه دیگر اضافه کرده و مقدار بیشتر از همیشه بر رویش آب ریخته و با چند حبه سیر میگذاریم خوب بپزد.

من همیشه چه گوشت و چه مرغ هایم را با چند حبه سیر یا پیاز خام حلقه شده میپزم و بوی نامطبوع گوشت و مرغ رو به تنهایی از بین برده و تا حالا نیازی به (برگ بو، کرفس و ....) نبوده. در این مرحله هیچ ادویه ای به ماهیچه ها اضافه نمیکنیم.

تا پخت کامل ماهیچه ها، برنج را پاک کرده و تنها مقداری آب بر رویش میریزیم به قدری که برنج خیس بماند.

 

بعداز آن باقالی ها را در ظرفی دیگر ریخته و شعله را زیاد میکنیم تا آب باقالی ها جوش بیاید و سپس کف سفید رنگ روی باقالی ها را گرفته و سپس شعله را ملایم میکنیم تا باقالی ها حسابی مغز پخت شوند.

 

زمانیکه ماهیچه ها کامل پخت، مقداری زعفران دم کرده بهش اضافه میکنیم و اجازه میدهیم چند جوش بخورد.

 

مقدار آبی که در برنج بوده را خالی میکنیم و باقالی های پخته شده البته بدون آب و شوید خشک (میتوان از شوید تازه به همراه مقداری سبزی پلو نیز استفاده کرد) به برنج اضافه میکنیم. و با توجه به نوع برنج چند ملاقه از آب گوشت زعفرانی شده بر روی برنج ریخته و بر روی شعله گذاشته تا جوش بیاید و نمک و روغن برنج را اندازه میکنیم.

 

اجازه بدهید آب برنج حسابی بخار شود و اگه باز لازم دیدید بهش آب گوشت اضافه کنید،وقتی آب برنج بخار شد،شعله را کم کنید تا برنج بپزد. اگه میخواهید مانند مدل آبکش شده، ته دیگ داشته باشین. در یک قابلمه دیگر روغن ریخته و هر نوع ته دیگی که خواستین ته آن بگذارید و وقتی که آب برنج کاملا بخار شد و با کفگیر برنج ها را در آن قابلمه منتقل کنید.

 

 

 تا دم کشیدن برنج، به گوشت ها نمک، فلفل و مقداری آبلیمو و یا هر نوع ادویه ای که خواستین اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند.

 

نوش جانلبخند

___________________________________________________________________________

چون میخواستم همه مراحل را به قول معروف فریم به فریم بگم کمی طولانی و در ظاهر سخت شد، اما مطمئن باشید تهیه به این شکل از باقالی خیلی راحت هست. 

فقط شرمنده که نتونستم عکس نهایی از غذا را بگذارم، چون این غذا را برای سحر آماده کردم و فرصت اینکه از نتیجه کار هم عکس بگیرم نبود.

---------------------------------------------------------------------------------------------

بعدا اضافه شد:

مقدار زمانی که گوشت رو با آب میذاریم بجوشه تا کف کنه نهایت 15-10 دقیقه باید باشه و اگه زمان بیشتری بمونه اونوقت همه ویتامین های گوشت به آب منتقل میشه

/ 12 نظر / 402 بازدید
نمایش نظرات قبلی
پرگل

این غذابرای افطاری خیلی مناسبه چون پختش هم راحته[خوشمزه] ممنون ازت

نگین

وایییییییییی دلم خواست

سارا س

سلام ابجی جونم صبحی کلی واست نوشته بودم ولی نمیدونم چرا خبری ازش نیست.میدونی شوهرم باقالی پلو دوست نداره و منم تا به حال درست نکردم فقط به مادر شوهری سفارش میدادم اونم زحمتشو میکشید.حالا بعد ماه رمضون درست میکنم تا اگه شوهری ناز کرد باهاش از راه قانونی وارد بشم و اعمال قانونش بکنم[نیشخند].هزارتا بوس[ماچ]

شکلات

[خوشمزه] نکن همچین با ما خواهر...[خوشمزه]

MOJGAN

مرسی از عروس خانم که زحمت فکر کر دن در مورد چی بپزم را از ما گرفتند خدا عمرت بده من باقالی از ایران اوردم البته یه مقدار کم اینجا باقالی هست ولی مزه ایران چیز دیگه ای است

مریم

سلام عروس عزیز. خسته نباشی. باقالی پلو اسمش یک غذای سخته اما با این روشی که تو نوشته بودی و توضیحات کاملی که دادی یک غذای راحت و سریع به نظر میاد. مواد اولیه خیلی زیاد و متنوعی نیاز نداره و در مجموع غذای مناسبیه به خصوص برای مهمانی ها. مرسی.

مریم

راستی کیفیت عکس هایی که گذاشتی خیلی خوبه و همینطور این که به صورت مرحله به مرحله عکس گذاشتی خیلی کمک کننده است. باز هم خسته نباشی.

بانوی دریا

سلام عزیزم خیلی کدبانویی ماشالله... خوش به حال دومادتون

ترانه

باقالی پلو با ماهیچه دلم خواست

هما

امروز برای اولین بار که باقالی پلو درست کردم کلی سایت ها روزیرو رو کردم تا خرابکاری نکنم اما متاسفانه هیچ سایتی مرحله به مرحله ننوشته بود به جز شما غذام بد نشد اما حالا که همه چی تموم شده اینجا را پیداکردم[گریه]