هویج پلو

سلام دوستان گلم

چند روز پیش که خونه مامانم بودم، کتاب مورد علاقه بچه گی هام "هنر آشپزی" نوشته رزا منتظمی رو دیدم و وقتی به یاد اون موقع داشتم صفحاتش رو ورق میزدم چشمم به یه غذا افتاد به اسم هویج پلو، با یه نگاه سرسری کلیات کار رو فهمیدم و بعدش در اینترنت سرچ کردم و هر وبلاگ و سایتی یه چیزی توضیح داده بود، جمع بندی همه مطالب چیزی شد که در این پست میگذارم.

مواد لازم

برنج   2پیمانه

سینه مرغ  2/1

هویج  3عدد متوسط

خلال بادام

زرشک

پیاز 

زعفران

شکر

طرز تهیه

برای این غذا بهتره پیازها رو کمی درشت تر از همیشه خرد کرد و  انقدر در تفت بدیم که طلایی و سبک بشه.

 

 

3/2 پیازداغ رو با سینه مرغ که به مکعب های کوچک خرد کردیم اضافه میکنیم و انقدر تفت میدیم تا رنگ مرغ ها عوض بشه و پیازها هم سرخ بشن و سپس بهشون کمی زرد چوبه و هر ادویه ای که خواستین (من از ادویه ای در غذاهام استفاده میکنم که از شیراز خریدم و مخلوط 10نوع ادویه هست) اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن آب میریزیم و میگذاریم تا مرغ ها پخته بشن.

 

در این فاصله هویج ها رو پوست گرفته و با دست به خلال های نازک و باریک در میاوریم من از رنده وی شکل (به یاد کوثر عزیز) استفاده کردم و در کمی کره تفتشون میدیم تا نرم شوند فقط زیاد هم نزنید چون هویج ها خرد میشوند.

 

سپس 3/1 پیازها رو بهش اضافه میکنیم و با هم خوب مخلوط میکنیم تا پیازها هم سرخ بشوند و از روی حرارت بر میداریم. برای این مقدار هویج من 2.5 قاشق غذاخوری شکر رو در آب گرم حل و به همراه و خلال های بادام خیس خورده به هویج ها اضافه کردم.

 

وقتی مرغ ها پخته شد و تنها یه کمی آب داشت نمک غذا رو اندازه میکنیم و سپس هویج ها رو بهش اضافه میکنیم.کمی زرشک رو بعد از شستن با کمی کره و شکر تفت میدیم و وقتی سرخ شد به همراه زعفران دم کرده به مرغ ها اضافه میکنیم.

 

چون همه رنگ این غذا زعفران هست، بنابراین برنج رو وقتی آبکش کردیم، کمی زنده تر از همیشه بر میداریم و در یه قابلمه با کمی زعفران دم کرده خوب مخلوط میکنیم تا رنگ بگیره

 

ته قابلمه رو روغن میریزیم و از هرنوع ته دیگی که دوست دارین من از سیب زمینی استفاده کردم گذاشته و مانند هر نوع پلوی مخلوط دیگه دم میکنیم

 

 

نوش جانلبخند

---------------------------------------------------------------------------------------------

شرمنده اگه عکس نهایی زیاد جالب نشد

1. من در لابه لای برنج هنگام دم کردم کمی دارچین به خاطر عطرش استفاده کردم

2. دومادم کشمش دوست نداره شما میتونید به جای زرشک از کشمش استفاده کنید

3. هرچند دومادم میگفت مقدار هویج غذا اندازه هست، اما به نظرم اگه بیشتر هم میشد بهتر بود

4. میتونید از خلال پسته به همراه خلال بادام هم استفاده کنید

/ 14 نظر / 452 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهسا

سلام من وبلاگت رو دوس دارم خوراکی هایی ام که درس میکنی دوس دارم تازه بعدشم بوی هویج پلوی خوشمزتو میاد خوش باشی[بغل]

فرزانه

واي چه خوشزه است خانومي دستت درد نكنه

منا

[قلب]حرف نداشت ...هم توضیحاتت کامل بود ...هم عکسا گویای همه چیز ...آفرین به تو خانم نمونه

مریم

سلام عروس عزیز و خسته نباشی. غذاهایی رو که داخلش هویج باشه خیلی دوست دارم.

سپیده

سلام دوست عزیز بنظر که عالیه ای ول![چشمک]

فایزه

سلام تواولین فرصت هویج پلورودرست میکنم نتیجه اش ومیگم

ماه بانو

به نظر غذای خوشمزه ای میاد البته ما ته چین مرغ رو با یه تفاوتی به این سبک درست میکنیم و هویچ پلو رو هویچ ها رو نگینی می کنیم و خرد و می پزونیم و بعدش پیاز داغ میگیرم و زرد چوبه میزنیم بعد هویچ ها رو میریزم و بعدش برنج رو و شوید خشک بعد میذاریم تا آب بر نج تبخیر بشه مثل دمی ... اونم خیلی خوشمزه میشه ... این غذات هم به نظر خیلی خوشمزه میاد [خوشمزه]

MOJGAN

من تا به حال درست نکرده ام دیشب از همسری پرسیدم هویج پلو دوست داری گفت بله حالا اخر هفته درست می کنم ببینم چی میشه مرسی از این ایده های خوب

مریم

باشه عروس عزیز حتما درست می کنم.

رکسانا

مرسی عروس جون با سلیقه و کدبانو. فقط یه سوال. من غذاهای شیرین رو دوست ندارم.ولی فکر کنم هویج پلو شیرین باشه.نه؟ من اگه درست کنم و شکر اصلا نریزم فکر میکنی باز هم شیرین بشه؟