نحوه پخت مرغ به روش عروس

سلام به همه دوستان گلم

شاید به نظرتون این یه پست تکراری باشه و قبول دارم به تعداد تمام آدمهای روی زمین نحوه پخت مرغ وجود داره

اما خواستم منم از این مقوله جا نمونم و نحوه پخت مرغ زمانی که مهمون دارم رو بذارم...

امیدوارم نظرتون رو جلب کنه...

یه نکته: مادرشوهری خیلی تو غذا سختگیره و از هر غذایی تعریف نمیکنه اما همیشه از مرغ های من تعریف کردهخجالت

مواد لازم

مرغ  (به تعداد نفراتی که مهمونم هستن به نسبت مساوی از سینه و ران مرغ استفاده میکنم )

پیاز

زعفران

نمک

رب

دارچین

روغن سرخ کردنی

طرز تهیه

ابتدا مرغ ها رو تو روغن سرخ میکنیم اما نه زیاد که رویش خشک بشه در این حد که طلایی رنگ بشه..

 

 

سپس در یه دیس که به صورت شیب دار  قرارش دادیم مرغ هایی که سرخ شده رو میچینیم تا خون آبه های مرغ در کف ظرف جمع بشه...

 

وقتی همه مرغ ها رو سرخ کردیم... کف قابلمه ای که قراره مرغ ها درونش پخته بشه.. پیازهای خام حلقه شده میچینیم...

 

ردیف های اول رو به سینه مرغ اختصاص میدیم چون گوشت سفت تری داره... روی سینه ها رو زعفران سائیده شده به همراه نمک میپاشیم

 

دوباره پیاز حلقه شده و یه ردیف دیگه مرغ به همراه زعفران و نمک... تا مرغ ها تموم بشه...  ردیف های آخر ران های مرغ رو میذاریم چون گوشت لطیف تری داره و  اگر رویه شعله زیاد پخته بشه شکل خودشون رو از دست میدن و ولو میشن...

 

وقتی چیدمان مرغ ها تموم شد... من برای 12 تکه مرغ دو لیوان آب بهش اضافه کردم... ابتدا شعله رو زیاد میکنیم تا به جوش بیاد و سپس شعله رو ملایم میکنیم تا زمان پخت مرغ به 3/2 برسه...

روغنی که مرغ ها رو درش سرخ کردیم رو در یه قابلمه میریزیم و رب رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا رب خوشرنگ بشه و در انتها کمی دارچین بهش اضافه میکنیم.. 

 

با احتیاط، قابلمه ای که مرغ ها درونش هستن رو کج میکنیم و رب را با آب مرغ رقیق میکنیم و اجازه میدیم که جوش بیاد.. در این مرحله با توجه به ذائقمون بهش آب لیمو اضافه میکنیم...

 

سس رقیق شده رو بر روی مرغ ها ریخته و شعله رو زیاد میکنیم تا دوباره به جوش بیاد و سپس با شعله ملایم اجازه میدیم که مرغها هم طعم سس رو بگیرن و هم 3/1 پختشون کامل بشه...

 

شرمنده که از نتیجه کار عکسی ندارم... چون اون موقع خواهرم در حال کشیدن غذا بودن و خیلی ضایع میشد اگه عکس میگرفتم...

با پیاز های حلقه شده و دارچین و زعفران مطمئن باشید که مرغ ها به هیچ وجهه بوی زخم (zokhm) نمیدن...

/ 36 نظر / 1686 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهتاب

مرسیییی[ماچ] عروس خانم...

بتی

عزیزم مارک ربی که استفاده می کنی چیه؟ قبلا هم این سوال و پرسیدم ازت اما یادم نیست کجا و مربوط به کدوم پستت بود .[خجالت]

نسرین

مامی شوشو امشب مهمون داره و طبق معمول من باید برم آشپزی..میخوام مرغو اینجوری درست کنم چون قبلا امتحان کردم و عالی شده بود[ماچ]

نسرین

منم همیشه به این فکر میکردم که مارک ربت چیه که اینقدرخوشرنگه..الان زنگ زدم به اون شماره ای که داده بودی به بتی جون..احتمالا شنبه میریم جلوی کارخونه و ما هم میخریم...احسان اول میگفت ازکجا معلوم ربش خوب باشه تا گفتم عروس خانم استفاده میکنه و راضیه گفت پس آدرس بگیر بریم..خلاصه اینکه همه قبولت داریم

قمقمه

چه جالبه من تازه پیدات کردم....لینک شدیا!بازم میام.راستی خورش گوجه سبزم یاد بده بهمون ممنون...

قمقمه

اها همین مرغه رو میگم ولی من سرخش نکردم بعدم توی رب فلفل دلمه هم زدم میشه بعدم بقیه کارایی که گفتی رو کردم مزش شبیه چلو مرغ عروسی میشه.خیلی خوب بود.باشه اگه دوس نداری گوجه سبز خودم میرم یاد میگیرم.

عزیزم خیلی خیلی ازت متشکرم

سلام من امروز با سایت شما اشنا شدم خیلی عالی ممنون اشی

سلام من امروز با سایت شما اشنا شدم خیلی عالی ممنون اشی