پودینگ موزی

سلام به همه طرفداران صفحات آشپزی

بعد از یه مدت طولانی حدود 3 ماه با یه دسر جدید در خدمتتون هستم...

در این دسر طعم خالص موز رو میتونید حس کنید...

مواد لازم

موز  2 عدد کوچک (یا 1 عدد بزرگ)

شیر  1 لیوان و نصفی

نشاسته 1 قاشق غذاخوری سرخالی

وانیل نوک قاشق چایخوری

شکر به میزان لازم

پودر نارگیل  1 قاشق غذاخوری سرخالی (دلبخواه)

این دسر رو میشه با موزهایی که ظاهر مناسبی ندارن  درست کرد...

ابتدا، نشاسته رو در شیر سرد حل میکنیم و بعد میگذاریم روی گاز و با توجه به ذائقه خودتون شکر بهش اضافه میکنیم

در فاصله ای که شیر گرم بشه، موزها رو با چنگال یا غذاساز حسابی له میکنیم...

شیر رو انقدر هم میزنیم تا احساس کنیم کمی شیر حالت سنگین و غلیظ بشه البته نه خیلی زیاد.... در انتها وانیل  پودر نارگیل رو اضافه میکنیم...

وقتی شیر خنک شد به موزهای له شده اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم...

 

بعد از مخلوط شدن، تو ظرف های مورد نظر میریزیم و با کمی پودر دارچین و موز خرد شده تزئینش میکنیم و برای چند ساعتی میذاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره...

نوش جان لبخند

----------------------------------------------------------------------------------------------------

این مقدار مواد برای 2تا از این ظرف ها به این اندازه کافی هست.....

/ 16 نظر / 100 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مهتاب

یه کم شبیه مشکوفی خودمونه. ولی با موزشو امتحان نکردم. حتما درست می‌کنم. فکر کنم اگه مثل مشکوفی بهش گلابم اضافه کنیم چیز خوبی بشه.

مهسا

سلام به روزمممممممممممممممممممم منتظرتم ممنون از هنر آشپزیت

پری

به نظر خوشمزه میاد.ترکیب موز و دارچین خوب میشه؟؟

حكيمه

سلام عزيزم مرسي از پست خوشمزه ت[ماچ][لبخند]

سپیده

اتفاقا شووری میگفت واسم درست کن بلد نبودم حالا بلد شدم پس میسی عروس جااااان[ماچ]

مهسا

سلام سر بزننننننننننننن به روزم[خجالت]

کعبه

سلام عزیزم دستت درد نکنه . عاااااااشق دسرهای موزی ام . دسرهای موزی واقعاً خوشمزه میشن [خوشمزه] موفق باشی [ماچ]

فریاد خاموش

سلام یه سوال اون موقع که موز را به شیر اضافه میکنیم هنوز شیر روی حرارته؟