کوبه عربی

سلام به همه دوستان گلم

نمیدونم در ماه رمضان سریال "مهمان نواز" که از شبکه جم پخش میشد رو میدید یا نه؟ سریالی که در قالب داستان غذاهای سوریه ای رو آموزش میداد...

منم غذاهایی که خوشم میومد رو ضبط میکردم تا در فرصت مناسب درست کنم... این غذا هم یکی از اونهاست....

برای اولین بار من این غذا رو 5-4 سال پیش در رستوران "عروس لبنان" خورده بودم و طعم جالبی داره...

مواد لازم

بلغور گندم که از قبل 2 ساعتی خیس خورده 2 پیمانه پلوپز

گوشت تکه ای 100 گرم

پیاز 2 عدد

گوشت چرخ کرده

ادویه (شامل نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، زردچوبه)

طرز تهیه

تو فیلم نشون میداد  که گوشت تکه ای رو در هاونگ سنگی میکوبید.. اما از اونجایی که من نه هاونگ دارم و نه دستم جون داره... از غذاساز استفاده کردم...چشمک

 

بعد ازاینکه گوشتها حسابی یکدست شدند.. بلغورهای خیس خورده که آبش هم رفته و یه پیاز به گوشت اضافه میکنیم و دوباره غذاساز کمک میگیریم... تا یه مخلوط یکدست داشته باشیم... ادویه ها رو اضافه میکنیم...

 

 

گوشت چرخ کرده رو به همراه یه پیاز خرد شده تفت میدیم و ادویه ها رو اضافه میکنیم و کمی آب میریزیم تا گوشت بپزه و دیگر آبی نداشته باشد (مانند مایه ماکارونی بدون رب)

یه ظرف آب کنار دستمون میذاریم و هراز چندگاهی دستمون رو مرطوب میکنیم و مایه بلغور رو در دستمون به این شکل فرم میدیم

 

سپس با انگشت اشاره دست دیگرون داخل مایه بلغور رو سوراخ میکنیم و همینجور که در دستمون میچرخونیم و با انگشت اشاره به اطراف فشار میاریم تا دیواره داخلی  کوبه نازک بشه اما مراقب باشید که پاره نشه...(امیدوارم تونسته باشم منظورم رو خوب بیان کنم)

 

سپس از مایه گوشت چرخ کرده وسط کوبه میذاریم و اطرافش رو به خوبی بهم میچسبونیم...

 

روغن رو وقتی حسابی داغ شد دونه دونه کبه ها رو درش سرخ میکنیم اواسط کار شعله رو ملایم میکنیم تا گوشت همراه با بلغورها پخته بشه...

 

اینم از نتیجه کار

 

 

 

نوش جانلبخند

/ 19 نظر / 70 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ع.اسلامی/تریبون دانشجویی

ان شائ الله خوشـــــــبخت و عاقبت به خیـــــــــــر می شید برا ما هم دعا بفرمایید...[لبخند] البته هنوز در تجرد به سر می بریم..

نسرین

من امشب درست کردم عزیزم..من خیلی خوشم اومد..عکسشم میذارم تو وبم[چشمک] خیلیییی ممنونمممممم[ماچ]

نسرین

هرکاری میکنم عکسهات باز نمیشن تا ببینم کبه های من مثل مال تو شدن یا نه[نگران]

نگـــــــــــــار

واااااااااااااااااای...اینجا چقد خوشمزس..سرم گیج رفت[نیشخند] عروس جون دستت طلااااااا..واقعا از هر انگشتت یه هنر میباره..خیلی کیف کردم..کاش منم اینارو زود یاد بگیرم..قراره 3ماه دیگه عروسی کنیم با آقاییم[قلب]مدام میام اینجا و همه دستور غذاهارو مینویسم..البته با اجازه..دعا کن خوب یاد بگیرم و غذاها خوب از آب درآد..لینکیدمت جیگر طلا..تو هم منو بلینک اگه عخشت کشید[نیشخند]بیا خونمونا..خونه من و آقاییم..منتظرتم..بووووووووس[ماچ]

عزیزم عکس ها باز نشد اما چون من یه رگم عربه می گم که این کبه بلغوره و اما کبه اصلی عربها یه جور دیگه است اسمشم کبه ساده است و اما من از وبلاگ خودکرده را تدبیر نیست و شماره99 اومدم اینجا رد و بدل کردن لینک رو پیشنهاد می دم و آرزوی موفقیت منتظرتون هستم اساسی[نیشخند]

نسرین

الان که عکسات باز شد میبینم که شکل مال من و تو خیلی باهم فرق داره[نگران] مال من قشنگ بلغورا زیر دندون احساس میشد[نیشخند] عیبی نداره ایشالا دفعه بعد جبران میکنم[زبان]

مهسا

sسلام عزیزم این 1غذای عراقی هستش شما طرز پختش هم با گندم نیست با نخود لپه هستش.اول باید برنج خرده یا شمالی تو اب زرد چوبه بپزی وقتی ابکش کرردی بهش زعفران بزن بذار برنج خنک بشه.نخود لپه با گوشت چرخ کرده و ادویه سرخ کن خواستی می تونی زرشک بذاری یا کشمش.برنجو باید چرخ کنی وبعد کف دست وا کنی ملات بذاری وببندی سرخ کنی.

مهسا

sعزیزم می تونی 1سری درست کنی بذاری تو فریزر

مهسا

عزیزم ناراحتت کردم؟شرمنده منظوری نداشتم خواستم بگم خیلی راحتر میشه درست کرد.حالا 1سری بیا اهواز کلی واست درست می کنم عزیرم

سما

عروس خانم ؟تقریبا یه ماه میشه که نیستی کجایی؟نگرانت شدم