کوفته هویج (غذای کرمانشاه)

سلام به همه دوستان گلم

امروز با یه غذای محلی در خدمتتون هستم...

چندوقت پیش خونه یکی از دوستام این غذا رو خوردم و خیلی خوشم اومد و در اولین فرصت به دست اومده، این غذا رو آماده کردم....

اولش که به دومادم گفتم که میخوام این غذا رو درست کنم، اسم هویج که آوردم هیچ خوشش نیومد...اما من کار خودم رو کردم... نیشخندچون میدونستم اگه بخوره خوشش میاد که همین هم شد و فکر نمیکرد اینقدر خوشمزه باشه....

مواد لازم

هویج  رنده شده (البته خام)

گوشت چرخ کرده کم چربی

پیاز متوسط  2عدد

تخم مرغ 1عدد

نمک،فلفل،زردچوبه (من از پودر پیاز، فلفل پاپریکا،زیره هم استفاده کردم)

آرد برنج (دوستم از آرد نخودچی استفاده کرده بود)

مواد داخل کوفته

میتونه از هرچی که دوست دارین استفاده کنید... دوستم از پیازداغ زیاد و کشمش استفاده کرد.. اما چون دومادم  اینها رو دوست نداره من از :

زرشک سرخ و شیرین شده

گردوی خرد شده (دندون گیر)

پیاز داغ

استفاده کردم....

طرز تهیه

ابتدا یه پیاز متوسط رو کمی از همیشه درشت تر خرد و سرخ میکنیم...

 

یک پیاز دیگر رو رنده ریز کرده و آبش میگیریم (که من به جای پیاز از پودرش استفاده کردم) و به همراه گوشت چرخ کرده و هویج در غذا ساز میریزیم و تا حسابی مخلوط بشه....(نسبت گوشت و هویج رو من چشمی ریختم اما دوستم برای یک کیلو هویج، نیم کیلو گوشت استفاده کرده بود...باز بستگی داره به چه مقدار میخواین کوفته درست کنید)

 

وقتی که خوب مخلوط شد.. ادویه ها و تخم مرغ رو هم اضافه میکنیم.... 

 

در این مرحله مقدار کمی  رو برداشته و مقدار سفتی و شلی مواد رو می سنجیم و به همون اندازه که میخوایم آرد اضافه میکنیم.... من چون از پودر پیاز استفاده کردم 3قاشق سرپر آرد برنج ریختم اما اگه از پیاز استفاده میکنیم به نسبت، مقدار آرد بیشتر میشود

اینم از نمای نزدیک

 

مواد رو میذاریم یخچال تا خودش رو بگیره

در این فاصله مقداری از پیاز سرخ شده رو به همراه گردو و زرشک مخلوط میکنیم

وقتی مواد کمی خودش رو گرفت... مقداری که میخوایم اندازه کوفتمون باشه برداشته در دستمون فرم میدیم و وسطش رو گود میکنیم و از مواد میانی در وسطش میریزیم و دو طرف کوفته رو روی هم میاوریم... من یکی رو شکل بیضی اما بقیه رو گرد درست کردم

 

 

با این مقدار مواد حدود 7 عدد کوفته متوسط به دست میاد... کوفته ها رو توی یه ظرف میچینیم و برای 2-1 ساعت میذاریم توی فریزر تا خودش رو بگیره...حتی میشه تا این مرحله آماده کرد و در فریزر نگهداری کرد برای روز مبادا...چشمک

 

وقتی کوفته ها سفت شدند هر تعدادی که میخواین رو در کمی روغن که داغ شده و با شعله زیاد سرخ میکنیم تا خودش رو بگیره 

 

از باقیمانده پیاز داغی که آماده کردیم رو در یه قابلمه کمی تفت میدیم و به قاشق رب بهش اضافه میکنیم و سرخ میکنیم و در انتها آب میریزیم... وقتی آب به نقطه جوش رسید یکی از کوفته ها رو داخل آب میریزیم و کمی صبر میکنیم تا دوباره آب به جوش بیاد و دوباره یکی دیگه از کوفته ها رو اضافه میکنیم....

شعله رو متوسط کرده صبر میکنیم تا آب کوفته کمی غلیظ و شبیه سس بشه.. و سپس با مواد میانی اگه اضافه اومده کوفته ها رو تزئین میکنیم...

 

اینم از نمای داخل کوفتهچشمک

 

این غذا حتی با برنج هم فوق العاده خوشمزه هستخوشمزه

نوش جانلبخند

/ 23 نظر / 792 بازدید
نمایش نظرات قبلی
سمیرا

سلام عروس خانمی،دختر چه کردی با این پستای آشپزیت دهنم آب افتاد،خوش به حال جناب داماد.

j

سلام به اهالی معرفت... وب خوبی دارین و سر زنده از راه دوری اومدم ... پای پیاده به دنبال شما جهت دعوتتان به دهستان کلاته اسد... پس زیاد منتظرمون نذار

عسل

عزیز دلمی نرفتم ارایشگری چون از نحوه ی اموزشش خوشم نیومد خانمه بیشتر بارای صحبت کردن ادم میخاد نه یاد دادن دوستت دااااااااااااااارم

سارا از ساری

سلام عزیزم خوبی خانمی.عجب پست دهن اب اندازیه[خوشمزه]راستی ممنون بابت راهنماییت.خدا کنه بتونم یه کیک خوشگل و خوشمزه درست کنم.خیلی استرس دارم حالا انگار مجبورم کردن تولد بگیرم[نیشخند]

سارا از ساری

عزیزم الان که از صبح هوا افتابیه ولی خوب سرده بزارروز سه شنبه بهت بگم که حداقل واسه فرداش برنامه ریزی کنی.ولی کلا هوا سرده دیگه مخصوصا شب.تا کی میمونی؟

یاسی♥

وووووووووووووووووی منم میخوام[خوشمزه]

یاسی♥

[خجالت][خجالت]عروس خانمی من خیلی تنبلم تقریبا اشپزیم صفره[خجالت]

صبا

سلام من همچین کوفته ای کرمانشاه ندیده بودم شما کرمانشاهی هستید ؟

یاسی♥

عروس خانمی عکسات کوشه وای [اوه]